sreda, 17 januar 2018
Najugodnejša izbira zavarovanj 

Naša posebnost in prednost sta sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji. Takšen način dela nam omogoča, da Vam ponudimo najbolj ustrezno in najugodnejšo vrsto zavarovanj. Nudimo pomoč pri škodnih primerih in posredujemo pri zavarovalnicah.

Pokličite za osebno svetovanje:

041 621 201

 
Preverjeno najcenejše letno turistično zavarovanje
Za vse, ki greste vsaj dvakrat letno v tujino, vsekakor bolj priporočamo sklenitev  letnega turističnega zavarovanja, saj je ugodnejši od več nekajdnevnih.

Pri nas lahko sklenete Turistično zavarovanje z asistenco v tujini že za 26,00 EUR za celo leto, otroci do 16 leta in družine pa imajo še dodaten popust.

 

Tako za 4 člansko družino znaša letno zavarovanje samo 83,99 EUR.

 
Grawe ugodnosti
Za vse, ki imate sklenjeno življenjsko zavarovanje pri Grawe zavarovalnici in imate pri avtomobilskem zavarovanju 50 % bonus, vam Grawe podari dodaten 10 % bonus. Grawe je prva zavarovalnica, ki nudi 60 % bonus.
 
Dobrodošli na spletni strani zavarovalne točke

Zavarovalna točka - kip Današnji čas v katerem živimo je precej nesiguren in nepredvidljiv glede različnih nevarnosti, ki prežijo na nas, našo družino ali naše imetje. Razlog več, da se vse več ljudi odloča za raznovrstno ponudbo  osebnih in premoženjskih zavarovanj.

 

Zavarovalna točka – fizičnim in pravnim osebam ponuja, svetuje in pripravi najugodnejše ponudbe za vse vrste zavarovanj. Naša prednost je sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji (Grawe, Merkur , Generali in Zavarovalnica Maribor ).

 

Zaradi našega profesionalnega odnosa, hitrega odziva in večletnih izkušenj smo znani kot dober poslovni partner na področju zavarovalništva.

 

Vljudno vabljeni v naše poslovne enote se v Domžalah in Ajdovščini.

Vabimo vas tudi, da si ogledate našo ponudbo zavarovanj, ter nas za dodatne informacije pokličete  041 621 201 ali nam pošljete E-mail z vprašanji

 

Pogosta vprašanja in odgovori

 

Kaj je " odkup prve škode"?

 

 

Nekatere zavarovalnice nudijo odkup prve škode, kar pomeni, da v primeru povzročene prometne nesreče, za kar bi običajno izgubili 15% bonusa, ne izgubite ničesar. Praktično že v naprej plačate morebitno izgubo bonusa. Cena je odvisna od premijskega razreda v katerem ste. Najcenejša je seveda pri 50% oziroma večji bonifikaciji in jo za ohranitev le te tudi toplo priporočamo.

 

 

 

ZAVAROVALNA TOČKA DOMŽALE

Zavarovalna točka DomžalePisarna Domžale
Ljubljanska cesta 90
1230 Domžale
Delovni čas: 9h - 17h (pon.-pet.)
Tel.: 01 / 722 08 40
Faks: 01 / 722 08 41
E-mail kontakt