sreda, 17 januar 2018
Najugodnejša izbira zavarovanj 

Naša posebnost in prednost sta sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji. Takšen način dela nam omogoča, da Vam ponudimo najbolj ustrezno in najugodnejšo vrsto zavarovanj. Nudimo pomoč pri škodnih primerih in posredujemo pri zavarovalnicah.

Pokličite za osebno svetovanje:

041 621 201

 
Avtomobilska zavarovanja

Avtomobilsko zavarovanje pomeni kritje večine škod na motornih vozilih med vožnjo ali v mirovanju. Nekatere zavarovalnice so avtomobilska zavarovanja ponudili v različnih »paketih«

  • za izkušene voznike
  • za voznike brez nesreč...
kar prinaša številne ugodnosti zavarovalcem.

 

Osnovno avtomobilsko zavarovanje

Osnovno avtomobilsko zavarovanje pomeni obvezno zavarovanje vozila in ga mora imeti vsako vozilo, ki se vključuje v promet.

 

Avtomobilsko zavarovanje AO Plus

AO plus nezgodno zavarovanje zavaruje voznika v primeru telesne poškodbe v prometni nesreči in se lahko sklene kot dodatno zavraovanje k obveznemu avtomobilskemu zavarovanju.

 

Kasko zavarovanje

Kasko zavarovanje pomeni kritje večine škod na motornih vozilih med vožnjo ali v mirovanju.

Pripravili smo vam različne kombinacije kasko zavarovanj, izberite pravo kombinacijo glede na vašo poklicno dejavnost ali se enostavno dodatno zavrujte pred nepredvidenimi dogodki na cesti: delno ali polno kasko zavarovanje.

 

Avtomobilska asistenca

Avtomobilska asistenca –  ta vrsta zavarovanja se lahko sklene skupaj s kasko zavarovanjem. Pomoč na cesti, v primeru sklenjenega zavarovanja avtomobilske asistence, vam je na voljo 24-ur na dan v Sloveniji in skoraj po vsej Evropi, ter krije stroške ko je vozilo pokvarjeno / nevozno ali ni primerno za nadaljno vožnjo.

 

Informativni izračuni avtomobilskih zavarovanj pri: Generali zavarovalnica - osebna vozila fizičnih oseb (za ogled strani morate sprejeti certifikat "secure.generali.si"), Zavarovalnica Maribor - opisi avtomobilskih zavarovanj.

 

ZAVAROVALNA TOČKA DOMŽALE

Zavarovalna točka DomžalePisarna Domžale
Ljubljanska cesta 90
1230 Domžale
Delovni čas: 9h - 17h (pon.-pet.)
Tel.: 01 / 722 08 40
Faks: 01 / 722 08 41
E-mail kontakt